Master Praxis voor CEO's-ondernemers - De Groeiparadox - najaar 2022

Master Praxis - De Groeiparadox 

sessies voor CEO's


HOME > WORKSHOPS > Master Praxis - De Groeiparadox
workshop

Master Praxis - De Groeiparadox 

Wat Matty Paquay voor ondernemers doet, is in nogal wat opzichten vergelijkbaar met wat de sportdirecteur van een wielerploeg doet met zijn wielrenners tijdens een wielerwedstrijd. Hij begeleidt ‘zijn’ topatleten gedurende het hele parcours, adviseert elke renner op basis van zijn sterktes waar hij zijn krachten moet sparen en waar hij kan aanvallen. De sportdirecteur waarschuwt voor gevaarlijke bochten en houdt de fysieke gesteldheid in de gaten. 

In deze analogie is de Master Praxis ‘De Groeiparadox’ nog het meest te vergelijken met de verkenning van het parcours, de dag voor de wedstrijd. In het boek “De Groeiparadox” dat Matty Paquay samen met Bart Lodewyckx schreef, worden de 10 belangrijkste struikelblokken voor een groeiondernemer geanalyseerd en besproken. Elk van die 10 struikelblokken komt elke ondernemer minstens één keer in zijn groeitraject tegen. Als het echt goed gaat, zelfs herhaaldelijk.

 

WAT

De Master Praxis bereidt ondernemers voor op de valkuilen in hun volgende groeifasen,net zoals het verkennen van het parcours renners voorbereidt op de wedstrijd. Deze Master Praxis neemt de groeipijnen voor alle duidelijkheid niet weg. Maar hij maakt ze herkenbaar. En geeft aan hoe groeipijnen overwonnen kunnen worden. Deze Praxis zorgt ervoor dat de pijn minder sterk gevoeld wordt, en vooral, dat hij sneller over gaat.

Tenslotte nog dit: de groeiparadox is niet iets waar alleen starters beducht voor moeten zijn. Wel integendeel. De paradox doet zich op vele vlakken voor. Bij alle bedrijven, van eenmanszaken tot beursgenoteerde multi-nationals. Deze praxis is dus iets waar de ondernemer of CEO zijn hele (bedrijfs-)leven lang de vruchten van zal plukken. 


LOCATIE

De Heerlijckyt van Elsmeren

 Weg op Halen 2
    3450 Geetbets
    Belgium+32 11 69 68 75

Praktische info - welke ?

An address must be specified for a map to be embedded


Registreer hier


In welke fase zit uw bedrijf?
 • snelle groeifases
 • high risk onderhandeling trajecten
 • organisatie transformaties
 • intensieve product development trajecten
 • kapitaal rondes
 • bij overgang van verschillende groeifases
Voor wie?
 • ondernemers van groeibedrijven ( Consultants en 
  in house trainers passen niet in deze doelgroep.)
   

testimonials

Wat anderen zeggen

 
 

Bekijk hier enkele testimonials, waarin andere ondernemers vertellen wat deze Master Praxis voor hen betekende.


Begin uw reis naar betere zaken