Master Classes & Keynotes


HOME > MASTER CLASSES & KEYNOTES


learning

Master Classes & Keynotes


Een nieuwe werking die geïmplementeerd moet geraken, de dagelijkse werking die op sommige vlakken toch wat stroever verloopt dan eigenlijk zou moeten, vragen rond productontwikkeling, … Het zijn maar enkele van de voorbeelden waar bedrijfsleiders, ondernemers of CEO’s, dagelijks mee geconfronteerd worden. Paquay & Associates heeft door de jaren heen een set van workshops ontwikkeld die je helpen om snel de essentie van de uitdaging in jouw organisatie te begrijpen en aan te pakken.
Diezelfde onderwerpen en thema’s komen ook vaak aan bod in de keynotes waarvoor oprichter Matty Paquay vaak wordt gevraagd. Die keynotes blijken vaak een eerste, laagdrempelige stap naar een volgende groeifase in een bedrijf.

Discover

Onze Master Classes

Masterpraxis 
De Groeiparadox

Wat Matty Paquay doet voor ondernemers is in heel wat opzichten vergelijkbaar met wat de sportdirecteur van een wielerploeg doet met zijn wielrenners tijdens een wielerwedstrijd. Hij begeleidt "zijn" topatleten door het parcours en adviseert elke renner op basis van zijn sterke punten, waar hij zijn krachten moet sparen en waar hij moet aanvallen.

 

Ontdek meer

Master class 
Rol Output Gedrag

Een bedrijf dat (snel) groeit, heeft niet zozeer nood aan meer mensen die hetzelfde doen, maar vooral aan nieuwe profielen. Maar wat zijn die profielen, welke rol moeten ze vervullen, welk gedrag hoort daarbij, en vooral, hoe brengt u die inzichten doeltreffend in de praktijk? Precies daar wordt naar gekeken in deze workshop


Ontdek meer

Master Class Business Modelling

In de meeste gevallen is het niet zo moeilijk om een beeld te krijgen van de producten of diensten die een bedrijf aanbiedt. Maar wat is precies het bedrijfsmodel? Welke middelen zijn nodig om welke klanten te bereiken? Bouw uw eigen toekomstgerichte bedrijfsmodel, en leer hoe u de rest van uw organisatie aan boord krijgt.


Ontdek meer

Master class 
Value Proposition Design

Een goede value proposition komt niet vanzelf naar boven uit een goed product of een schitterend idee. Aan een goede value proposition is werk.

Door gebruik te maken van de juiste kennis en tools, creëert u een value proposition die effectief is.Ontdek meer

discover

Onze Keynotes

"Every change requires a 'new business': what experienced entrepreneurs can learn from fast growers!" 

VKW Limburg Privéondernemers

 -OP UITNODIGINGOntdek meer

"My business model, my return"

House of Finance 

 

-OP UITNODIGING


Ontdek meer

The Knowledge Festival in Breda (Dutch) 

Hear my keynote at the Knowledge Festival. During this festival, we want to share new insights, stories, practical examples, tools, and methods to develop and improve as an organization, team, and person.


Ontdek meer

Zelf een Keynote organiseren?

Wilt u De Groeiparadox ter sprake brengen in uw vereniging of organisatie? Of lijkt het een goede aanvulling in het programma van een event of symposium dat u zelf organiseert? Neem dan zeker contact met ons op. Ook een keynote in uw eigen bedrijf is zeker het overwegen waard. In dat geval kan de voordracht worden aangepast en kunnen de thema’s worden toegespitst op de noden van uw organisatie


Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden van Matty als keynotespreker.


Contacteer me

Nog een evenementen gepland

We konden op dit moment geen gepland evenement vinden.

Begin uw reis naar betere zaken